tag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post164155376103953231..comments2023-10-22T14:38:17.898+02:00Comments on utòpic bloc: Amargo y dulce de MichelinPep Palauhttp://www.blogger.com/profile/14775486747458594613noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post-76111601938782511702010-11-27T12:56:56.826+01:002010-11-27T12:56:56.826+01:00Esteve, sóc un escèptic dels rànquings. Però, com ...Esteve, sóc un escèptic dels rànquings. Però, com els tenim no els podem obviar. Entesos, em comprometo a fer un anàlisi més profund en cosa d'un parell de dies. Pel que fa a l'Hispània, em sap greu, recordaràs que al Fòrum Gastronòmic 2009 els vam atorgar el Premi Mercader per la seva tasca en pro de la cuina catalana. Com me'n sap pel Castell de la Seu o per Casa Marcelo de Santiago, per citar tres casos ben diferents. Em sap greu perquè la pèrdua d'estrella sol afectar negativament els negocis. Però desconec els criteris utilitzats per la Michelin en cada cas. Com veus pels 3 exemples que poso, el criteri de la pèrdua no pot haver estat el mateix. I aquí rau el nus de la qüestió: que la Michelin no expliqui clarament quins criteris fa servir per premiar o castigar. salut!Pep Palauhttps://www.blogger.com/profile/14775486747458594613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post-18292826046414020412010-11-27T12:28:02.967+01:002010-11-27T12:28:02.967+01:00Pep, dius: "Dejo a críticos y analistas entra...Pep, dius: "Dejo a críticos y analistas entrar en el detalle".<br />Personalment m'agradaria també el teu anàlisis més profund i saber com valoras la perdua, per exemple de l'Hispania, un dels grans clàssics de la cuina catalana.Estevenoreply@blogger.com