tag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post2229333404265904109..comments2023-10-22T14:38:17.898+02:00Comments on utòpic bloc: Amanida de col, carbassa i quinoa, amb olivadaPep Palauhttp://www.blogger.com/profile/14775486747458594613noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post-20091553294817811852011-01-28T06:24:05.855+01:002011-01-28T06:24:05.855+01:00La quinoa cal rentar-la, sobretot per treure'n...La quinoa cal rentar-la, sobretot per treure'n granets de sorra que de vegades hi ha. Serveix, com bé dius, d'excel·lent substitut d'arròs o tabulés per amanides; cou bé i ràpid.Pep Palauhttps://www.blogger.com/profile/14775486747458594613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post-39453284876428432962011-01-27T18:50:46.327+01:002011-01-27T18:50:46.327+01:00Una proposta molt bona. Personalment m'encanta...Una proposta molt bona. Personalment m'encanta fer servir la quinoa per a amanides, la trobo un intermig (atenció que igual dic una burrada) entre l'amanida d'arròs i les de cus-cus tipus tabulé.<br /><br />En tot cas, vaig llegir fa un temps que la quinoa convé rentar-la molt bé en cru per a retirar no-se-quina substància i fer-la més digestiva. La rento bé fins que l'aigua surt transparent. :)<br /><br />Ara tinc gana, ves per on...starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.com