tag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post4167476489102719086..comments2023-10-22T14:38:17.898+02:00Comments on utòpic bloc: Joan Roca, Pepe Solla, cocinas de largo recorridoPep Palauhttp://www.blogger.com/profile/14775486747458594613noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post-43136811871015635492012-03-14T13:04:22.249+01:002012-03-14T13:04:22.249+01:00gràcies a totes i tots pells vostres comentaris. L...gràcies a totes i tots pells vostres comentaris. L'article, un cop superat el Fòrum, ja el vaig penjar al blog.Pep Palauhttps://www.blogger.com/profile/14775486747458594613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post-76482726770789372582012-03-08T09:03:50.150+01:002012-03-08T09:03:50.150+01:00Jo també sóc dels que de jove escoltava en Llorenç...Jo també sóc dels que de jove escoltava en Llorenç Torrado per la ràdio, amb aquella veu i aquella parla inconfusible. Ho recordo amb tendresa.starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post-36113179688450229122012-02-26T18:39:06.635+01:002012-02-26T18:39:06.635+01:00Hola Pep,
He escrit un post breu del Fòrum Santia...Hola Pep,<br />He escrit un post breu del Fòrum Santiago'12.<br />Que ho passeu mb! Llegirem les cròniques!<br />Salutacions.Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post-37085773819347008352012-02-26T09:16:09.283+01:002012-02-26T09:16:09.283+01:00Bon dia Pep esteu parlant d'en Llorenç Torrado...Bon dia Pep esteu parlant d'en Llorenç Torrado.<br />Es podria aconseguir l'article en digital?<br />Que bé estar al Fòrum, <br />Gràcies per les cròniques,Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post-53349015201244394012012-02-24T18:09:02.551+01:002012-02-24T18:09:02.551+01:00Hola Susanna, gràcies pel teu comentari. Em va sab...Hola Susanna, gràcies pel teu comentari. Em va saber molt greu aquesta falta de consideració i la manera com alguna gent esborra els noms de la història i se n'apropia. També a la cuina...Pep Palauhttps://www.blogger.com/profile/14775486747458594613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post-90241146722418503292012-02-24T14:48:14.101+01:002012-02-24T14:48:14.101+01:00Pep, acabo de llegir el teu article al 9 Nou "...Pep, acabo de llegir el teu article al 9 Nou "Cues de pansa per a la cuina catalana", i no he pogut resistir la temptació de felicitar-te pel que escrius, perquè sí, perquè en Llorenç va ser al darrere de molts projectes gastronòmics del nostre país, i va ser suport de moltes de les persones que avui són alguna cosa en la gastronomia i la cuina. Per sort, alguns el recordem amb un somriure, i tu has fet memòria als qui se n'obliden de tot. Una abraçada.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12978947642966118614noreply@blogger.com