tag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post6837049135851848035..comments2023-10-22T14:38:17.898+02:00Comments on utòpic bloc: Vells coneguts, noves propostes, a la cuina osonencaPep Palauhttp://www.blogger.com/profile/14775486747458594613noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post-10336007938812257752010-11-23T20:21:21.213+01:002010-11-23T20:21:21.213+01:00Cap-i-pota, starbase, disculpeu per la tardança a ...Cap-i-pota, starbase, disculpeu per la tardança a respondre-us. Se m'ha acumulat la feina.<br />Teniu raó, la crisi ha estat i està sent molt dura i ha fet una escabetxinada. Quan hi ha sacsejades mai, però, fan del tot justícia. Segur que hi ha mediocres que tiren endavant i gent bona que ha hagut de plegar veles. Ara bé, és cert que està sortint una fornada de gent nova amb una oferta molt competitiva que hauria de fer reflexionar els que s'han instal·lat en un cercle viciós. D'això parlarem al Fòrum: hem creat un FòrumEmpresa per aportar reflexions, eines i idees. Per cert, un dels participants serà en Nandu Jubany que és un model de restaurant amb una cuina excel·lent i de negoci que funciona.<br />salut!Pep Palauhttps://www.blogger.com/profile/14775486747458594613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post-90169894544335494362010-11-11T09:19:57.534+01:002010-11-11T09:19:57.534+01:00Al fil del que apunta Cap-i-pota, fa pocs díes par...Al fil del que apunta Cap-i-pota, fa pocs díes parlava amb un pastisser que es dedica a fer pizzes de qualitat des de fa 10 anys. Amb clientela molt consolidada i preus raonables. Em comentava que la crisi ha fet baixar la seva facturació aprox. un 30%.<br /><br />I estem parlant d'un tipus d'establiment proper, no gaire car i de qualitat. <br /><br />O sigui que en la meva opinió la crisi ha colpejat a tots, fins i tot als que ho fan bé. Podia ser d'una altra manera? No crec.<br /><br />D'altra banda, aquest dimarts el mediàtic Sergi Arola reivindicava que la crisi també criba els dèbils i reforça els forts. Home, és una mica dur però no deixa de ser veritat en tots els ordres de la vida. També a la restauració. <br /><br />Jo de moment no tinc plans de visitar en breu la casa de Nandu Jubany, justament per culpa de la crisi. <br />Així que espero i desitjo (i estic convençut) que la seva qualitat contrastada el reforçi i engrandeixi fins i tot en temps de crisi. En un temps m'hi penso acostar i gaudir 'com un locu'.starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post-86022159961764496132010-11-08T11:25:17.071+01:002010-11-08T11:25:17.071+01:00Creus que realment la crisi ha castigat als restau...Creus que realment la crisi ha castigat als restaurants que oferien un producte decent, a preus raonables i ben cuinat? penso que amb crisi o sense els que van a restaurants amb ganes de ser sorpressos i gaudir de cosses bones, son un segment limitat i no gaire gran. Gent que sortien a sopar per no cuinar a casa n'hi havia molta més i penso que aquests son els que ara no surten.<br />És una opinió..CAP I POTAhttps://www.blogger.com/profile/02055447912014195059noreply@blogger.com