tag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post7326535640144136696..comments2023-10-22T14:38:17.898+02:00Comments on utòpic bloc: La meva peixateraPep Palauhttp://www.blogger.com/profile/14775486747458594613noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post-30085687162521659262010-05-21T12:19:01.410+02:002010-05-21T12:19:01.410+02:00Hola Fina,
conec el Celler de l'Aspic. El seu ...Hola Fina,<br />conec el Celler de l'Aspic. El seu patró, Antoni Bru és un magnífic cuiner i un autèntic expert en vins.<br /><br />Gràcies per la recepta.Pep Palauhttps://www.blogger.com/profile/14775486747458594613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6551027995417936160.post-78226124368856834962010-05-20T17:39:03.921+02:002010-05-20T17:39:03.921+02:00Hola Pep, et recomano el celler de l'Àspic de ...Hola Pep, et recomano el celler de l'Àspic de Falset... en la mateixa línea¡¡¡<br />salut, <br />ja he trobat la recepta del bacallà amb mel que varem parlar.... seguin els teus consells és dels monestirs:<br />Bacallà a la mel <br />Monestir de les Avellanes <br />Ingredients (1 comensal):<br />•150 gr. de bacallà <br />•100cl d'oli d' oliva 0.4º <br />•1 pell de taronja <br />•El suc d'una taronja <br />•100 gr. de mel<br />•1 ceba <br />•¼ part del pes de la ceba en sucre<br />Confitar l'oli amb la pell de taronja i el suc sense que l'oli arribi a l'ebullició durant 30 minuts.<br />Quan estigui confitat afegirem dos culleradetes de mel. Després afegirem el morro de bacallà dessalat amb la pell cap amunt.<br />Deixar l'oli confitat a una temperatura de 60º durant ¼ d' hora. Tot seguit tallem a juliana la ceba i la caramel·litzem amb sucre.<br />Finalment posar al plat el morro de bacallà amb la pell cap avall, posar la salsa i decorar amb la ceba caramel·litzada i la pell de taronja.finanoreply@blogger.com