Acaba d'aparèixer el número 3 de la revista Gastronomie, corresponent a l'estiu 2010 Com en els dos precedents, els continguts són de molt bon nivell. De Gastronomie, com del porc, s'aprofita tot.
Els fonaments de Laurent Seminel, director de la publicació, les reflexions profundes de Bénedict Beaugé (magistral el seu trenca-closques del Gust), la ironia fina d'Emmanuel Giraud sobre Ferran Adrià en un joc de taula amb Pascal Ory, un minuciós Garguillou de Laurent Feneau, un clàssic "tête de veau" de Jean-Claude Ribaut (el crític gastronòmic de Le Monde), i viatges culinaris a càrrec de Stéphane Davet, són algunes de les propostes amb que ens delecta el número estival de la revista.
Tan lluny de les desfilades de moda i els publi-reportatges com a prop de les reflexions i el discurs culinaris. Una dada, ve de França (és l'atzar?).
No hay comentarios:
Publicar un comentario