D'una manera semblant a la que alguns comentaristes gastronòmics van tractar l'astracanada de Santi Santamaria ara fa unes setmanes, aquests últims dies ho han fet amb la misteriosa desaparició d'un tal Henry mentre sopava al Bulli. El client feia una marató durant la qual pretenia polir-se 68 triestrellats i establir un rècord guiness de visites a restaurants amb tres estrelles michelin. Era suís i va desaparèixer a la francesa. I gràcies a que el fet ocorria en plena campanya de desídia estival, va i ocupa pàgines senceres als mitjans i llargues cròniques de periodistes desvagats. Avui li han trobat el rastre a Suïssa, no pas menjant sinó traient calers de caixers bancaris, com ha de ser. Tan avall ha caigut la gastronomia? misèria gastronòmica? símptoma de societat avorrida? falta de fets importants noticiables? Quan allò que és banal adquireix tan protagonisme deu ser que allò que és essencial interessa poc.
2 comentarios:
La part que encara pot dur més polèmica és que els Mossos encara el buscaven quan ja feia moltes hores que l'havien trobat, i és que el funcionari que havia de rebre la notícia que l'havien trobat no havia anat a treballar per "malaltia" i va llegir l'avís tard. Tot plegat fa riure.
tens tota la raó, Emili. Una representació (d'estiu) que substitueix la realitat.
Publicar un comentario