La recepta és senzilla: l’antiga casa familiar, el restaurant de la família, el treball en família que desenvolupa amb l’Anna, la seva parella, un equip familiar, vaja. D’això en surt un restaurant familiar que és el que volia que en sortís en Jordi Carbó el dia que va decidir agafar el relleu del que els seus pares havien obert l’any 82 i seguir endavant amb el negoci. Això sí, rehabilitant-lo al seu gust, refent-lo de bell nou, remodelant-lo de cap a cap. Cuina nova de trinca amb els equipaments que exigeixen els nous temps, menjadors de colors càlids i vius festejant les parets de pedres velles per tal que tot plegat acabés sent la casa de menjars que és avui. Un restaurant en el que el comensal s’hi trobi com a casa.
En conseqüència cap pretensió més que la d’oferir plats concebuts amb l’honestedat del que coneix l’ofici de restaurador i reconeix l’excel·lència del producte i que els prepara segons els principis de la senzilla pulcritud. La tècnica mínima necessària per què la carbassa sigui cremosa, magre i grassa com la botifarra negra que l’ameneix, uns cigronets de l’Anoia acotxin uns calamarsons de Vilanova, unes espardenyes de vetes marines calcin una cansalada del coll cuita a foc baix, un parmentier de patata accentuï la frescor exultant del llobarro, o una simple poma esdevingui tatin, posem per cas. I els vins, com no podria ser d’altra manera, tractant-se d’un restaurant orgullós de caure a Sant Pau d’Ordal, al cor de la comarca més vitícola que hi ha sota la capa del sol català, el Penedès, per triar i remenar. Tant pels plats com pels vins deixeu-vos aconsellar i si podeu preneu-vos el temps de la digestió lenta, auguri de llarga vida, ja sigui amb vins dolços per fer-la més plàcida o amb gin-tònics de bon tirar avall.
La cuina senzilla, els fonaments sòlids i la marca col·lectiva de cuina, de nom Penedès Fogons, tota una garantia.
C de Ponent, 4. Sant Pau d’Ordal. Alt Pened`s. 938893147.
www.calsaldoni.com
No hay comentarios:
Publicar un comentario