10.6.11

Cuiners on tour o quan els petits prenen la inicativa



Hi ha iniciatives que mereixen premi. La que han posat en marxa Dani Lechuga (Caldeni), Quim Casellas (Casamar) i Ana Ruiz (AQ) mereix un doble reconeixement.  El primer, de fet, ja el van tenir, quan van ser reconeguts finalistes a Cuiner de l’Any en el marc del Fòrum Gastronòmic Girona 2010. Una condició molt meritosa si tenim en compte que no és conseqüència de cap estratègia de màrqueting remunerada, sinó que és el reconeixement a una feina constant i a uns valors contarstats. Recordem-los: no tenir (encara) cap dels atributs de prestigi (estrelles o altres), ser propietaris del restaurant on cuinen i practicar una cuina sensible als valors propis d’una gastronomia sostenible. El segon premi, resultant de la relació establerta a partir d’aquesta final a Cuiner de l’Any, ha estat iniciativa pròpia, de tots quatre. I mereix, especialment en els temps que corren, treure’s el barret.
Dani Lechuga del Caldeni de Barcelona, Victor Quintillà del Lluerna de Santa Coloma de Gramanet, Quim Casellas del Casamar de Llafranc i Ana Ruiz de l’ AQ de Tarragona, guanyador i finalistes respectivament del Concurs Cuiner de l’Any que organitza Fòrum Gastronòmic Girona, visitaran durant els mesos de juny, juliol i setembre la resta dels restaurants per mostrar la seva cuina a través d’un menú degustació de 50€ +IVA (aigua, vi i cafè inclòs)*.

Aquesta setmana acaba de començar el tour i aquest serà el calendari:

Juny:
dimarts 7: Casamar cuinarà a Caldeni/ dijous 9: Lluerna cuinarà a AQ/ dijous 16: AQ cuinarà a Lluerna/ i: Caldeni cuinarà a Casamar

Juliol:
dimarts 12 : AQ cuinarà a Caldeni/ dijous 14 : Lluerna cuinarà a Casamar/ dimarts 19: Casamar cuinarà a Lluerna/ dijous 21: Caldeni cuinarà AQ

Setembre:
dijous 8: AQ cuinarà a Casamar/ i: Caldeni cuinarà a Lluerna/ dimarts 13: Casamar cuinarà a AQ/ i: Lluerna cuinarà a Caldeni

Per a més informació sobre els menús podeu descarregar aquest pdf o bé contactar directament amb ells:

AQ C/Les coques 7 (Tarragona ) 977 21 59 54 www.aq-restaurant.com
Caldeni C/Valencia 452 (Barcelona) 93 232 58 11 www.caldeni.com
Lluerna C/ Rafael Casanova 31 (Santa Coloma de Gramanet) 93 391 08 20 www.lluernarestaurant.com
Casamar C/ Del Nero, 3 (Llafranc, Girona) 972 300 104 www.hotelcasamar.net

El tour ja ha començat, no us el perdeu, etapa per etapa, sense pressa.

1 comentario:

Anónimo dijo...

hola Sr. Pep Palau, per favor llegessis el escrit del Sr. Enric Castellnou,a la pagina 22 del mateix dia, sobre tot la part final a on es remarca de administrar els bens publics com s'ha de fer amb esl propis,i despres li prego que el proxim divendres faci els seu comentari,a la seva columna.
Jo ames demanaria que el poble tingues la oportunitat de demanar el resarciment de el mal administrament de la manera que a voste li sembli mes adecuada.
Amb aquestes condicions veuriem clar qui es fica amb politaca i per quins motius.
Tambe acabar amb les pagues vitalicies.i cobrar normal com qual sevol trebalador,en funcio de les seves qualitats.
Gracies .
PD, crec que tots plegats s'aurien de donar vergonya tans anys manan (SIGUIN QUI SIGUIN)i encara no saven fer anar el mon BE,sino pirjor.Sort que ara ha sortit aquest jovent INDIGNAT, que an de apendre a escoltar aells i a tot el poble ,no una vegada cada quatre anys si no una vegada cada vegada( iaixi no xerrarien tan i farien mes el que conve a tots)