14.4.08

Vieires amb cansalada viada

INGREDIENTS (Per 4 persones)
12 vieires grans
150 g de cansalada viada
2 cebes de Figueres
1 tassa d’oli verge d’oliva de l’Empordà
1 copa de vi de taula de qualitat, de sauvignon blanc
Julivert
Safrà


PREPARACIÓ
1. Compreu les vieires preferiblement bones i netes.
2. Sofregiu la ceba en una paella. Afegiu-hi el safrà.
3. Incorporeu-hi les vieires sense les closques. Deixeu ofegar el conjunt a foc suau.
4. Afegiu-hi la cansalada que fongui el llard fins a ser cruixent. Remulleu amb el vi blanc, deixeu reduir. Espolseu-hi el julivert trinxat. Rectifiqueu de sal i pebre.
5. Serviu-ho dins les closques buides de les vieires

Beveu-hi el mateix vi blanc que heu afegit al plat.

Pep Palau

No hay comentarios: