12.6.12

En record de Pau Albornà

La mort de Pau Albornà en un accident de moto ens corprèn i ens consterna. Tots els membres d’aquesta gran família de la cuina estem avui de dol. Un dol profund, sentit, sincer, com no pot ser d’altra manera. En Pau ens deixa, sobtadament, en un moment dolç de la seva vida, en plena joventut. I si és tothora difícil escriure paraules de condol, resulta especialment dolorós fer-ho quan la mort estronca la vida tant aviat. En Pau era l’expressió viva de la il•lusió per la feina, la passió per la gastronomia, sempre amable, obert, atent i disposat a ajudar. Tot s’ho ha endut, de cop, el vent tràgic de la mort. Et trobarem a faltar, Pau. Rep, Roser, des d’aquí, tu que maldaràs per omplir un buit insubstituïble, l’abraçada més sentida i solidària.

2 comentarios:

cocinamarroqui dijo...

Una gran pèrdua, tan sols li coneixiem de seguir les seves intervencions, en silenci i era un dels nostres favorits. Sentim la seva pèrdua, ho haviem fet, una mica, alguna cosa nostra. Molt dur, condol a la família i amics.

Esther & Jordi

Marco Bolasco dijo...

Un grande amico, molto curioso e appassionato, anche dell'Italia. Abbiamo passato una serata insieme la settimana passata, parlando, parlando, parlando. Indimenticabile.
A tutti voi un abbraccio
Marco