17.2.09

Diari del Fòrum. Falten 4 dies. Girona bull / Diario del Fòrum. Faltan 4 días. Girona hierve

Estem a tocar el Fòrum i Girona fa dies que respira gastronomia. El Fòrum Gastronòmic ha fet taca d’oli, i ha aconseguit, amb la complicitat i la sensibilitat de programadors i agents culturals de la ciutat, convertir el fòrum en la festa major gastronòmica de Girona.

Abans d’ahir es van lliurar el premis al millor aparador gastronòmic promogut des de l’àrea de Promoció de la ciutat, de l’Ajuntament i en el que han participat comerços de tot Girona. Va guanyar l’aparador de la botiga de joguines Zeppelin (una joia de botiga).

A banda, consulteu el programa que apareix a la web: conferència al Museu d’Història de la Ciutat, mostra de llibres, pel·lícula i documental a l’Institut d’Estudis Nahmànides, exposició al Museu d’Història dels Jueus, itinerari literari gastronòmic pel barri vell, i projecció de “Cómo cocinar tu vida” al cinema Truffaut.

Un programa que ve a complementar, naturalment, l’oferta de restauració i d’oci que brinda Girona. Aquesta ciutat és un regal per als sentits!

Llega el Fòrum y Girona lleva días respirando gastronomía. El Fòrum Gastronòmic ha contagiado la ciudad, consiguiendo convertir el fòrum, con la complicidad y la sensibilidad de programadores y agentes culturales de la ciudad, en la fiesta mayor gastronómica de Girona.

Anteayer tuvo lugar la entrega de los premios al mejor escaparate gastronómico, promovido desde el área de Promoción Económica del Ayuntamiento y en que participaron comercios de toda Girona. Ganó el escaparate de la tienda de juguetes Zeppelín (una joya de tienda).

A parte, consultad el programa de aparece en la web, del que resumo: conferencia en el Museu d’Història de la Ciutat, muestra de libros, película y documental en el Instituto de Estudios Nahmánides, exposición en el Museu d’Història dels Jueus, itinerario literio gastronómico por el barrio antiguo, y proyección de “Cómo cocinar tu vida” en el cine Truffaut.

Un programa que viene a complementar, naturalmente, la oferta de restauración y ocio que nos brinda Girona. Y es que esta ciudad es un regalo para los sentidos!

1 comentario:

Apunts de cuina dijo...

Ostres, avui la cosa va de descobriments de blocs!!

Tinc unes ganes d'agafar demà el tren a primera hora i enfilar cap a Girona! Tinc ganes de veure, sentir, escoltar, xerrar, gaudir!!!

Ens veiem demà a Girona ;)